LA NOSTRA VEU (REVISTA-RADIO)

radio

Enllaç permanent amb Ràdio LIBERARSU-RTV. La ràdio televisió creada i gestionada per activistes pro millora de les polítiques de drogues de Reus.

MARGARET MOHER PRESENTA EURONPUD  (26/01/2016)

El darrer 26/01/2016 Margaret Moher coordinadora en representació EURONPUD (Xarxa Europea de persones que utilitzen drogues) va venir a la associació ARSU per a fer un xerrada del treball que estan fent a nivell Europeu. La intenció es dinamitzar els moviments d’usuaris de drogues mitjantçant assemblees i altres activitats, dirigides a aquest col·lectiu. Ja que els països del sud d’Europa ( Portugal, Espanya, Italia i Grècia), van mes endarrerits tant en polítiques de drogues com en serveis per a els usuaris.

EURONPUD esta treballant per enfortir i fer creixer l’associssionisme per aixi poder canviar les politiques de drogues vigents en benefici dels usuaris de drogues.

 

margaret-presenta-euronpud1

margaret-presenta-euronpud2

Aquest mateix dia ARSU va fer una recollida de xeringues, aqui es pot veure la gran necessitat d’una sala de consum a Reus, per a reduir danys i riscos associats al consum tant fisics com juridics i aixi poder dignificar la figura dels ussuaris de drogues, ja que amb les politiques prohibicionistes actuals esta molt perjudicada.

margaret-presenta-euronpud3

margaret-presenta-euronpud4

 

Al dia seguent, seguint la feina de EURONPUD, ARSU amb la Mag vam anar a Barcelona al centre civic de Drassanes per trobar-nos amb altres associacions. La Mag va poder fer la presentacio i aixi poder donar a coneixer les altres associacions la seva proposta. Es va fer la xerrada amb les entitats presents pero per la manca d’altres associacions es decidí convocar una assemblea per poder fer que hi hagin mes associacions i sigui mes participativa,

 

Sant Jordi 2015

Com cada primavera La Illeta celebra l´aniversari i ARSU surt al carrer.

unnamed (2) unnamed (1) unnamed (3) unnamed (4) IMG_0172 IMG_0169 unnamed Sant Jordi 2015

 

 

 

LIBERARSU n 11revista2014